Eerdere projectenIn bijna honderd jaar krijgt een bedrijf vele kansen. Constructiebedrijf H. Schrijver B.V. heeft die kansen ook gehad en wil u graag wat laten zien van enkele projecten die aan ons uitbesteed zijn geweest. Bijvoorbeeld de spellen voor de staatsloterijshow (datum). Op onze website vindt u diverse foto's van eerdere projecten, zodat u een idee krijgt van onze expertise en onze ervaring. Wij besteden niet alleen tijd en aandacht aan grote opdrachten voor bijvoorbeeld bedrijven, de gemeente en rijksoverheid, maar ook aan kleine opdrachten voor particulieren. Wij scheppen evenveel plezier in het uitsnijden van logo’s als in het opbouwen van een ingewikkeld decor.

Graag zouden wij u enkele hoogtepunten noemen uit onze projecten. Zo maakten wij voor de troonswisseling in 2013 in opdracht van Kubik de passerelle waar het koningspaar onderdoor liep van het Koninklijk Paleis op de dam naar de Nieuwe Kerk. Voor Tesla maakten wij in opdracht van Tempohousing van 6 zeecontainers 3 pop-up showrooms. De showrooms zijn naar drie verschillende landen getransporteerd en ter plaatse opgebouwd. Als volgende project noemen wij graag de bloemen voor Tomorrowland, die wij hebben geproduceerd in opdracht van Black Sheep. De bloemen zijn 4 grote parasols, van 18 meter doorsnee en 6 meter hoog, en werden geplaatst op het festival Tomorrowland wat vervolgens 4 jaar lang over de hele wereld reist.

Afgeronde projectenAndere projecten van onze hand zijn bijvoorbeeld de overkapping van de patio van de kunstacademie Carré des Arts in Mons te België. Deze opdracht hebben we afgerond in samenwerking met Tentech. Voor kleine opdrachten maakten wij onder andere logo’s, sneden wij letters uit en realiseerden wij kasten van RVS. Verder houden wij ons ook bezig met het maken van steekwagens en meer voor onze nevenfirma Intramatic B.V. Dit is een groothandel in intern transportmateriaal, legbord en pallet stellingen. Deze firma functioneert zelfstandig, maar wij maken graag praktisch gebruik van elkaars faciliteiten, vaardigheden en specialiteiten, zodat we niet langs elkaar heen werken, noch elkaars concurrenten zijn, maar juist elkaars sterke punten combineren en gebruiken. Door deze efficiënte structuur is Constructiebedrijf H. Schrijver B.V. een sterke concurrent voor andere spelers in deze markt.

U ziet dat ons vakmanschap zeer ver reikt en dat wij al enkele ambitieuze projecten op onze naam hebben staan. Ons motto is niet voor niets: u vraagt en wij maken! Heeft u onze website bekeken en denkt u dat er een basis is voor samenwerking? Twijfel dan niet langer en neem vrijblijvend contact met ons op. De manier waarop dat kan, vindt u onder contactgegevens. Natuurlijk kunt u ook altijd een offerte bij ons aanvragen. Wij zijn trots op de traditie die ons land heeft op het gebied van metaalbewerking en de rol die wij daarin hebben gespeeld en nog spelen. Metaal is niet meer weg te denken uit de moderne maatschappij en heeft een grote toekomst. Van ons mag u verwachten dat wij ons mee zullen ontwikkelen. Constructiebedrijf H. Schrijver B.V. staat voor innovatie, ervaring, vakmanschap en service. Wij durven de concurrentie met bedrijven in binnen- en buitenland aan. U als klant komt voor ons op de eerste plaats. Management en medewerkers van ons bedrijf zullen zich altijd voor u blijven inzetten volgens ons motto: u vraagt en wij maken!


Constructiebedrijf H. Schrijver B.V.
Waarom zou u kiezen voor ons?


De metaalbewerkingssector kent duizenden bedrijven en bedrijfjes. Waarom zou u dan specifiek kiezen voor ons bedrijf. Wij zijn flexibel, hanteren korte lijnen en hebben veel materiaal op voorraad (100 ton staal, 15 ton RVS en 2 ton aluminium). Wij beschikken over actuele computergestuurde apparatuur en ervaren vakmensen. Van ons mag u verwachten dat wij iedere stap in het productieproces verzorgen en u daar duidelijk over informeren.